KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

8 Nisan 2015 Çarşamba

Asus zenfone 2

   İlk olarak şunu söylemek gerekirse insanlar Asus'un akıllı telefon piyasasında yeni yer almasından endişe duyuyorlar. Asus kullanan bir çok kullanıcının da memnun olduğu gibi Asus piyasaya kaliteli telefonlarla giriş yaptı.
   Fiyatlarına gelecek olursak özelliklerine göre çok ucuz fiyata piyasaya çıktı. Türkiye'ye Bilkom aracılığıyla gelen asuslar 3. telefon olarak Asus Zenfone 2 yi 2015'in haziran ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yurtdışında 250$ olacağı düşünülen Asus Zenfone 2 Türkiye'de ortalama 800-1000 türk lirası olarak piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.
Asus Zenfone 2 Özellikleri
   Özelliklerine gelecek olursak öncelikle ilk 4 GB ram e sahip olan telefon olma özelliğini taşıyor. 13 megapiksel arka kamera hd ve hdr çekim özelliklerine sahip, ön kamera 5 megapiksel olması ile beklentileri karşılayacağa benziyor. Samsung Note 4 ile çekilen bir fotoğraf ile Asus Z2 ile çekilen bir fotoğraf karşılaştırıldığında Asus Z2 çok daha iyi bir sunum gerçekleştiriyor. Bataryası 3000 mah olması telefonun diğer albenilerinden biri olarak düşünülebilir. Batarya normal kullanımda bir günden fazla gitmesi muhtemeldir. Bu bataryanın asıl özelliği ise sadece 39 dakikada yüzde 60 şarj doldurabilmesidir.

2 yorum:

  1. Kameranın gb değil megapixel olarak ifade edildiğini öğrenip düzeltmen iyi olmuş

    YanıtlaSil

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com